Skip to main content

Nederlands Jeugd Ontbijt

Onze ontbijtjes

Er zijn door onze Voedingsdeskundige 13 verschillende ontbijtboxen samengesteld. Dat leidt tot iedere week een andere samenstelling van de ontbijttas. De nadruk ligt op: gezond, praktisch en gevarieerd.
In het weekend vers fijn volkorenbrood, met een ei of jam. Doordeweeks crackes met jam of ei. De jam zou voldoende moeten zijn voor 2-3 weken. Dagelijks een glas melk en een appeltje.
In het weekend fijn volkorenbrood, met appelstroop of jam (uit het pakket van week 1). De appelstroop is voldoend voor 2-3 weken. Doordeweeks crackers met beleg. Iedere dag melk en een banaan.
In het weekend vers fijn volkorenbrood met een eitje, pindakaas of beleg uit eerdere pakketten. Doordeweeks muesli met melk. Iedere dag een mandarijn. 1 pak muesli is (ruim) voldoende voor 2 weken.
In het weekend vers fijn volkorenbrood, met ei of beleg uit eerdere pakketten. Doordeweeks crackers met beleg uit eerdere pakketten. Dagelijks een glas melk en een banaan.
In het weekend vers volkoren baguettes met appelstroop, of beleg uit eerdere pakketten. Doordeweeks havermoutpap (50 gram havermout met warme melk, 1 pak is genoeg voor 2 weken) Iedere dag een kiwi.
In het weekend vers fijn volkorenbrood met een eitje, hazelnootpasta, of beleg uit eerdere pakketten. Doordeweeks havermoutpap (uit het pakket van week 6) met melk. Iedere dag een appel.
In het weekend vers fijn volkorenbrood met een eitje, hazelnootpasta, of beleg uit eerdere pakketten. Doordeweeks havermoutpap (uit het pakket van week 6) met melk. Iedere dag een appel.
In het weekend afbakbroodjes met Sandwichspread of beleg uit eerdere pakketten. Doordeweeks crackers met beleg. Dagelijks een glas melk en een banaan.
In het weekend vers fijn volkorenbrood, met ei, of beleg uit voorgaande pakketten. Doordeweeks crackers met beleg. Dagelijks een glas melk en een mandarijn.
In het weekend afbakbroodjes, met appelstroop of beleg uit eerdere pakketten. Doordeweeks Graanontbijt met melk. 1 pak Graanontbijt = 14 porties, dat is genoeg voor 2 weken. Iedere dag een appel.
In het weekend fijn volkorenbrood met ei, pindakaas of beleg uit eerdere pakketten). Doordeweeks Graanontbijt met melk en iedere dag een banaan.
In het weekend verse baguettes met sandwichspread, of beleg uit eerdere pakketten. Doordeweeks crackers met beleg. Dagelijks een glas melk en een kiwi.
In het weekend vers fijn volkorenbrood met een eitje, jam, of beleg uit eerdere pakketten). Doordeweeks special flakes met melk (1 pak is genoeg voor minimaal 5 dagen). Dagelijks een appel.