Nederlands Jeugd Ontbijt

Grote stap! De aanmelding…

Veel ouders vinden het moeilijk om hulp te vragen vooral als het hun kinderen betreft. Het Nederlands Jeugd Ontbijt levert wekelijks een ontbijttas met 7 gevarieerde ontbijtjes bij kinderen als de ouders dat niet kunnen betalen; thuis, gratis en in anonimiteit. 52 weken per jaar. Zo wordt de school van het kind niet geïnformeerd over de deelname aan het Nederlands Jeugd Ontbijt.
Meld je kind alleen aan als het geld ontbreekt om jouw kind(eren) dagelijks een ontbijt te geven. Het betreft ontbijttassen voor basisschoolkinderen tot en met groep 8. Dus: tot en met het 13e levensjaar van jouw kind. Heb je de wekelijkse ontbijttassen niet meer nodig? Meld je kind dan af. Zo kunnen we weer meer andere kinderen helpen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@nederlandsjeugdontbijt.nl met uw afmelding.

Let wel: Meld uw kind alleen aan als u écht het ontbijt van uw kind niet kunt betalen. Voorkom aub aanmelding uit gemak of andere reden. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Ander afleveradres:

Het komt wel eens voor dat bij de bezorging niemand thuis aanwezig is. Op welk ander adres kunnen wij dan de ontbijttas afgeven als u niet thuis bent.


Tenslotte:

Het Nederlands Jeugd Ontbijt onderzoek de invloed van een dagelijks ontbijt bij scholieren die op de basisschool zitten. Beantwoord daarom de onderstaande vragen met een cijfer 1 (zeer slecht) tot 10 (zeer goed)

5
5
5

Nieuwsbrief:

Op de eerste maandag van de maand als om 12.00 uur de sirenes loeien versturen wij een korte Nieuwsflits.

Meerdere kinderen aanmelden?

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u meerdere kinderen heeft die u wenst aan te melden. Hiervoor willen wij u vragen dit aanmeldformulier dan nogmaals in te vullen. Deze optie wordt u automatisch aangeboden bij het versturen van het (eerste) formulier.
Nationaal Jeugd Ontbijt

Onze locatie

Nederlands Jeugd Ontbijt
Taalstraat 40
5261BE VUGHT
Noord-Brabant

Contact

+31 (0)6 - 531 871 33

info@nederlandsjeugdontbijt.nl
www.nederlandsjeugdontbijt.nl

Algemeen

Kamer van Koophandel: 16051653
ANBI: In aanvraag.
BTW: NL.0082.07.306.B01

Alle rechten voorbehouden © , Nederlands Jeugd Ontbijt.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.