Skip to main content

Stichting

Nederlands Jeugd Ontbijt

Collectors Item Jaarbord Nederlands Jeugd Ontbijt

Iedere werkgever doet er alles aan om getalenteerde en gemotiveerde medewerkers aan de onderneming te blijven binden. Uit onderzoek blijkt, dat oprechte aandacht voor die medewerker daarbij het meest effectief is.

“Het Hart en niet het Hoofd” moet worden geraakt… Immers, het standaard Kerstpakket en de periodieke loonsverhogingen hebben een beperkte impact.

Hoe mooi zou het zijn…

als het verjaardagscadeau een “collectors item” betreft. Een verjaardagcadeau dat de werknemer op een prettige manier dag in, dag uit herinnert aan déze werkgever, die écht om hem geeft; die hem oprecht waardeert. Dat blijkt ook duidelijk uit de begeleidende brief, die met het Jaarbord van het Nederlands Jeugd Ontbijt uit naam van u als werkgever wordt meegestuurd. Nog mooier wordt het als dat verjaardagscadeau gekoppeld blijkt te zijn aan de Funding van een ideëel doel: het Nederlands Jeugd Ontbijt.

Laten wij ons allen realiseren dat er duizenden kwetsbare kinderen in Nederland wonen waarvan de cognitieve ontwikkeling geblokkeerd wordt door gebrek aan een essentiële maaltijd: het dagelijks ontbijt. De belangrijkste maaltijd van de dag.

In Nederland leven ruim 378.000 basisschoolkinderen, die zonder ontbijt aan hun dag beginnen, omdat de ouders dat niet kunnen betalen. Die kinderen verdienen onze oprechte aandacht en effectieve ondersteuning.

De Stichting Nederlands Jeugd Ontbijt levert nu reeds sedert 2019 iedere week bij duizenden kinderen een ontbijttas met 7 gezonde ontbijtjes en vers fruit; thuis, gratis én in anonimiteit. 52 weken per jaar.  

De financiering zou eigenlijk vanuit de gemeenten moeten komen, maar die weg is lang. Erg lang, soms tot meer dan 30 maanden na onze subsidieaanvraag…

Daarom hebben wij het Collectors-Item Jaarbord Nederlands Jeugd Ontbijt  ontwikkeld samen met de Bossche Amsterdamse kunstenares Noor Huige. https://halloijburg.nl/organization/4542/noor-huige-atelier—galerie

Ben jij ook geïnteresseerd in het Collectors Item Jaarbord Nederlands Jeugd Ontbijt? Laat het ons weten via https://nederlandsjeugdontbijt.nl/contact/

Wij nemen dan direct contact met u op.