Skip to main content

Stichting

Nederlands Jeugd Ontbijt

Hoe mooi zou het zijn, als…

dat is de vraag, die menig Nederlander zich regelmatig stelt als er weer een bericht verschijnt over een -vaak- onderbelichte misstand in onze samenleving.

Zo is het zeker mogelijk om basisschoolkinderen, die zonder ontbijt aan hun dag beginnen -omdat de ouders dat niet kunnen betalen- thuis en 365 dagen per jaar toch te laten ontbijten.

De betrokkenheid van de meeste Nederlanders bij maatschappelijke misstanden neemt iedere dag toe. Zo neemt het bewustzijn dat er ook in ons land tienduizenden kinderen zonder ontbijt aan hun dag beginnen ook toe. Prachtig.

De vraag blijft dan: maar hoe kun je zoiets praktisch organiseren?

Het antwoord luidt: door inzet van het Nederlands Jeugd Ontbijt. Op onze website lees je de details hoe dat iedere week georganiseerd wordt.

En dan de financiering? Goede vraag; kort antwoord. Liever niet via de “Overheid”. Een particulier initiatief kan uitkomst bieden. Hoe?

Door het kassabonbedrag tot op een Euro naar boven af te ronden. Dat kan bij iedere betaling in de supermarkt, maar ook één keer per week of één keer per maand.

Wat is daarvoor nodig? Een -relatief- kleine aanpassing van het kassasysteem van jóuw supermarkt. Laat ons weten als ook jij dit initiatief steunt. info@nederlandsjeugdontbijt.nl

Hier lees je er meer over: https://www.allesisgezondheid.nl/knowledgebase/interview-jacques-hendrikx-alleen-kunnen-we-niets-samen-kunnen-wij-alles/

Met dank voor jouw support.

“Alleen kunnen wij niets; samen kunnen wij alles”!